TV gids

TOON VOLLEDIG TV GIDS
 • GEWEESTBlack Sails

  Black Sails is een duister drama dat zich afspeelt in de wrede hoogtijdagen van de piraterij in de 18e eeuw. In seizoen twee is de bemanning van de Walrus gestrand en staat een leger Spaanse soldaten tussen hen en het waardevolle goud van de Urca in.

  00:00 - 01:15zaterdag
 • GEWEESTHunting Hitler

  Het team, dat onderzoek doet naar tijdelijke vluchtwegen, gelooft dat Hitler op weg naar Spanje ergens is gestopt. Diep in het oerwoud van Argentinië vinden Tim en Alasdair aanwijzingen dat daar een militair kamp van de nazi’s heeft gelegen.

  01:15 - 02:15zaterdag
 • GEWEESTAmerican Pickers

  Mike waagt een gokje bij een Auburn uit 1935 en de jongens wagen zich op gevaarlijk terrein bij een Harley-fanaat in Iowa. Dave onthult een project dat al een jaar loopt en ook de grootste investering ooit voor Mike is.

  02:15 - 03:10zaterdag
 • GEWEESTIce Road Truckers

  Darrell Ward moet een route nemen die ‘de hindernisbaan’ wordt genoemd. Todd Dewey moet een smeltende ijsbrug opruimen. Alex Debogorski moet een bovenmaatse brandstoftank vervoeren. Art Burke stuit midden in de nacht op een ijsweg.

  03:10 - 04:00zaterdag
 • GEWEESTShipping Wars

  Met Todd en Tamera aan het roer lijkt Gumby’s trip naar een 60-jarig jubileum meer op een begrafenisstoet. Een lading oversized groenten ziet er door Jenns ‘goede’ zorgen eruit alsof ze door de keukenmachine zijn gehaald.

  04:00 - 04:25zaterdag
 • GEWEESTCar Hunters

  Jim Welch werd als kind verliefd op oldtimers en eindelijk gaat hij er een kopen. Tijdens zijn zoektocht zoeft hij over de weg in een Plymouth Road Runner uit ’71 en een Pontiac Firebird 400 uit ’69. Welke oldtimer zal Jack kiezen?

  04:25 - 04:50zaterdag
 • GEWEESTAx Men

  In de seizoensfinale draait het allemaal om de eer en de roem. In Alaska werkt Papac aan het moelijkste en gevaarlijkste deel van hun terrein, maar met een crew die vol gas geeft en onder tijdsdruk staat, kan één misstap fataal zijn.

  04:50 - 05:35zaterdag
 • GEWEESTBig Easy Motors

  Charles en Trey worden gebeld door een man in de Bayou die z’n Ford Bronco uit 1971 kwijt wil. Het duo wil ‘m opknappen en er een klassiek Californisch off-road voertuig van maken voor een veiling van klassieke auto’s over een paar weken.

  05:35 - 06:00zaterdag
 • GEWEESTMountain Men

  Morgans navigatie van het smeltende ijs dat de wildernis van Alaska transformeert, loopt mis en Marty’s jacht in de hoge bergen voert hem naar de gevaarlijkste toppen van Kodiak Islands.

  06:00 - 06:50zaterdag
 • GEWEESTCounting Cars

  Ryan waagt zich met tegenzin aan het customizen van een Caddy in het kader vaneen privéproject, en iedereen is benieuwd om te zien hoe mooi het wordt. Danny krijgt inspiratie en gaat naar een prachtige collectie Cadillacs kijken.

  06:50 - 07:15zaterdag
 • GEWEESTCounting Cars

  Shannon vraagt de jongens hem te helpen een cadeau voor Danny af te maken, een motor die hij tien jaar geleden begon te bouwen. Ryan probeert Danny weg te houden uit werkplaats en koopt ondertussen ook nog een gave Baja Bug.

  07:15 - 07:40zaterdag
 • GEWEESTPawn Stars

  Een zelfportret van Rolling Stones-gitarist Ron Wood verschijnt in de zaak. Rick wordt nostalgisch als hij handgeschreven liefdesbrieven van Mickey Rooney ontvangt. Rick speelt met de gedachte om raceautootjes uit z’n jeugd te kopen.

  07:40 - 08:05zaterdag
 • GEWEESTPawn Stars

  Een gesigneerd shirt van Dan Fouts van de San Diego Chargers wordt de zaak in geworpen. Rick probeert goocheltrucs uit wanneer de verdwenen vogelkooi van Harry Blackstone verschijnt. Corey en Chumlee vragen Rick voor hun fantasie-footballcompetitie.

  08:05 - 08:30zaterdag
 • GEWEESTPawn Stars

  Kogelhulzen van John Dillingers laatste roofoverval worden aangetroffen in de zaak. Rick en Corey proberen een deal te sluiten over een vintage Schwinn Whizzer uit 1947. Chumlee herleeft z’n jeugd als een klant een Stretch Armstrong-pop binnenbrengt.

  08:30 - 09:00zaterdag
 • GEWEESTPawn Stars

  Een door Marilyn Monroe gesigneerde ID komt de zaak binnen. Een klant komt met een eerste druk van de Zesde van Beethoven. Corey en Antwaun worden betrapt als ze rondsnuffelen tijdens de voorbereidingen voor Chumlee’s verjaardag.

  09:00 - 09:30zaterdag
 • GEWEESTPawn Stars

  Een jasje uit de film ‘Pulp Fiction’ danst de zaak binnen. Corey gaat solo wanneer handschoenen gesigneerd door Clark Gable worden binnengebracht. Rick gaat naar Lonnie Hammergrens huis om z’n verzameling unieke items te bekijken.

  09:30 - 10:00zaterdag
 • GEWEESTPawn Stars

  Come as you are’ met de Pawn Stars wanneer een gitaarpedaal gebruikt door Kurt Cobain de zaak binnenjamt. Rick wordt gelovig als een Boek van Mormon uit 1842 de duurste uitgave lijkt te zijn die ooit de zaak is binnengebracht.

  10:00 - 10:30zaterdag
 • GEWEESTPawn Stars

  Loop als een Egyptenaar met de Pawn Stars als een gemummificeerde valk te koop wordt aangeboden. Rick en Chumlee willen een time-out als een gesigneerde basketbal van de Harlem Globetrotters uit 1978 naar binnen stuitert.

  10:30 - 11:00zaterdag
 • GEWEESTPawn Stars

  Rick en Corey racen om een BSA-motor uit de Tweede Wereldoorlog te bekijken die opgeknapt moet worden. Rick en Chumlee laten hun oog vallen op sportschoenenprototypes van Roberto Clemente.

  11:00 - 11:30zaterdag
 • GEWEESTPawn Stars

  Als er 18e-eeuwse gravures van de Spaanse Armada opduiken, kan Rick dan een goede deal sluiten of niet? Daarna krijgen ze een colablikjesrobot uit de jaren ’80 onder ogen. Een blikvanger voor Chum, of loopt het op niks uit?

  11:30 - 12:00zaterdag
 • GEWEESTForged In Fire

  Na een zware testronde hebben twee wapensmeden slechts vijf dagen de tijd om de legendarische kortelas te smeden. Met ‘piratenzwaarden’ in de hand beklimmen we het bovendek en onderwerpen we onze zwaarden aan verschillende testrondes.

  12:00 - 13:00zaterdag
 • GEWEESTForged In Fire

  Vier wapensmeden moeten een doodgewone grasmaaier gebruiken om een van hun kenmerkende wapens te maken. Twee van hen gaan door naar de laatste ronde, waarin ze een tabar moeten maken, een dodelijke strijdbijl uit Zuid-Azië.

  13:00 - 14:00zaterdag
 • NUForged In Fire

  De wapensmids moeten een karakteristiek wapen smeden van een samengesmeed stuk gemengd metaal. Twee van hen gaan terug naar huis voor het smeden van de mysterieuze Khanda, een legendarisch zwaard uit het oude India. Zullen ze onder de druk bezwijken?

  14:00 - 15:00zaterdag
 • STRAKSForged In Fire

  Vier kampioenen keren terug om te bewijzen wie van hen de beste is. Twee finalisten moeten een wapen vervaardigen waarop voormalige deelnemers hun tanden stuk beten: de Schotse claymore.

  15:00 - 16:00zaterdag
 • STRAKSStorage Wars

  Mary’s box brengt haar innerlijke stem naar buiten en Kenny wil Amerika aankleden. Brandi en Jarrod krijgen een voorsprong op hun concurrenten.

  16:00 - 16:30zaterdag
 • STRAKSStorage Wars

  Schatten voor de een, en opschudding voor de ander in Lake Elsinore, Californië. Dave komt aan in een verrassend goed humeur, maar dat betekent niet dat hij anderen geen problemen bezorgt.

  16:30 - 17:00zaterdag
 • STRAKSStorage Wars

  Santa Ana is de oude stek van Dave Hester en daar maakt hij handig gebruik van terwijl hij de andere kopers laat vechten om een fatsoenlijke opslagbox. Jarrod en Brandi kunnen hun spel niet spelen en Rene moet hard toeslaan voor een box.

  17:00 - 17:30zaterdag
 • STRAKSStorage Wars

  De kopers gaan naar de stad van Ivy: Lancaster in Californië. Mary wil een deal sluiten met een verrassende bondgenoot. Jarrod en Brandi maken de strijd heviger, ook tegen elkaar. En Rene gaat buiten zijn territorium bewijzen dat hij dominant is.

  17:30 - 18:00zaterdag
 • STRAKSStorage Wars

  In de vallei van Perris wordt een ochtendveiling gehouden. De kopers staan vroeg op om te bieden. Jarrod en Brandi beginnen de dag met hoge verwachtingen, maar de spanning loopt op wanneer David nog meer praatjes heeft dan normaal.

  18:00 - 18:30zaterdag
 • STRAKSStorage Wars

  North Hollywood is de plek voor nog een veiling om je slag te slaan. Mary heeft een voorsprong met een niet zo geheim wapen, en David gokt op een verrassende veiling, ook al heeft hij een hekel aan Hollywood.

  18:30 - 19:00zaterdag
 • STRAKSStorage Wars

  Dave heeft het op Jarrod en Brandi gemunt en de vonken vliegen ervan af. Ivy slaat snel toe in de hoop op een mooie box, maar er wordt al snel duizenden dollars geboden. Mary kan het amper bijhouden.

  19:00 - 19:30zaterdag
 • STRAKSStorage Wars

  De opkopers keren terug naar Montebello. Ivy heeft hier nooit goed gescoord en wil nu koste wat kost wat binnenslepen. Jarrod en Brandi willen niet weer een grote box aan hun neus voorbij zien gaan, terwijl Dave rustig aan doet met bieden.

  19:30 - 20:00zaterdag
 • STRAKSAmerican Pickers Best Ofs

  Mike en Frank merken dat ze niet altijd even makkelijk hun zin kunnen krijgen als ze oog in oog komen te staan met keiharde onderhandelaars.

  20:00 - 21:00zaterdag
 • STRAKSSecret War On Drugs

  Cocaïne arriveert in de VS vanuit geheime vliegvelden en maakt kartelbazen en een beruchte zwarte weduwe rijk. President Reagan pakt crack aan als deze de VS overspoelt.

  21:00 - 22:30zaterdag
 • STRAKSStorage Wars

  Mary’s box brengt haar innerlijke stem naar buiten en Kenny wil Amerika aankleden. Brandi en Jarrod krijgen een voorsprong op hun concurrenten.

  22:30 - 23:00zaterdag
 • STRAKSMystery Pickers

  De jongens bekijken twee voorwerpen die veel waard kunnen zijn – als ze niet vervloekt zijn. En ze onderzoeken een mysterieus object dat gered is van orkaan Katrina en een vermeende Viking-drinkhoorn.

  23:00 - 00:00zaterdag

Wil je op de hoogte blijven van HISTORY?

Nieuwsbrieven om in te schrijven