TV gids

TOON VOLLEDIG TV GIDS
 • GEWEESTAmerican Ripper In London

  Zou het kunnen dat twee beruchte moordenaars eigenlijk één man zijn? Jeff Mudgett onderzoekt de theorie dat H.H. Holmes en Jack the Ripper een en dezelfde waren.

  00:00 - 01:00maandag
 • GEWEESTStorage Wars

  De kopers gaan naar Ranchi Palos Verdes. Mary moet binnen haar budget blijven en leert een hard lesje over Dave. Rene probeert een geheime strategie uit en Jarrod en Brandi proberen de veiling met ouderwetse methodes aan te pakken.

  01:00 - 01:30maandag
 • GEWEESTStorage Wars

  Met een achterbakse tactiek weet Ivy op voorsprong te komen op het moment dat de veiling het Mary lastig maakt. Rene waagt een gok en Darrel probeert te scoren ondanks Brandons slechte humeur.

  01:30 - 02:00maandag
 • GEWEESTPawn Stars

  Kom kijken als de Pawn Stars vechten om memorabilia van bokskampioen Rocky Marciano. Rick kijkt bij een unieke fluorescerende elektrische auto. Chumlee gebruikt moderne technologie om op afstand aanwezig te zijn bij het werk.

  02:00 - 02:30maandag
 • GEWEESTPawn Stars

  Twee eerste uitgaven van A Christmas Carol worden binnengebracht. Rick krijgt een meteoriet in zijn schoot geworpen en Chumlee gooit een balletje op en wil een avond gaan bowlen met de jongens. Maar wordt hun vriendschap daardoor hechter?

  02:30 - 03:00maandag
 • GEWEESTAge of Terror

  Met beelden van aanslagen onthult dit programma de geschiedenis van terroristische groeperingen als Al-Qaeda, alsmede hun oorsprong, beweegredenen, tactieken en uiteindelijke verval, wat leidde tot de opkomst van IS.

  03:00 - 04:45maandag
 • GEWEESTIce Road Truckers

  Elk jaar gaat een groep buitengewone mannen in het hartje van de winter twee maanden naar de Canadese toendra om een van de gevaarlijkste klussen ter wereld te klaren.

  04:45 - 05:35maandag
 • GEWEESTStorage Wars Miami

  De inkopers zetten groots in in Miramar, Florida, waar Greg en Lindseys feestruimte de stemming erin krijgt en Jorge een cadeau van niveau vindt voor Maydel. Verder vindt Kevin een oude helm, maar gaat hij onderuit?

  05:35 - 06:00maandag
 • GEWEESTPawn Stars

  Loop langs het spoor met Pawn Stars als een een modeltrein die ooit van Johnny Cash was, de winkel binnen stoomt. Zal Rick een bod doen op de man in het zwart of krijgt hij de blues?

  06:00 - 06:25maandag
 • GEWEESTPawn Stars

  Tijd voor Rick om te feesten als hij de mooiste filmauto bekijkt, namelijk die uit Wayne’s World. Sluit hij een uitstekende deal of besluit hij dat het ’t toch niet waard is?

  06:25 - 06:50maandag
 • GEWEESTPawn Stars

  Corey komt onder stroom te staan als ze gaan jammen met een Fender Telecaster-gitaar uit 1952. Wordt het rock-‘n-rollen of gaat de bijl erin?

  06:50 - 07:15maandag
 • GEWEESTCounting Cars

  De legendarische rocker George Lynch van de metalband Dokken komt langs met z’n Buick Riviera uit 1965, en geeft Danny carte blanche om z’n auto te pimpen. Kan Danny voldoen aan de eisen van een man die net zo gek is op auto’s als op muziek?

  07:15 - 07:40maandag
 • GEWEESTCounting Cars

  Danny en z’n mannen krijgen een klant die een vette afbeelding wil op z’n even vette Anglia Dragster uit 1959. Shannon en Ryan bouwen een Harley-Davidson Bagger voor een klant met onderdelen van een oude politiemotor.

  07:40 - 08:05maandag
 • GEWEESTAmerican Pickers

  Bij een ouderwetse drive-in vinden Mike en Danielle oud beeldmateriaal van The Beatles dat wellicht uniek is.

  08:05 - 09:00maandag
 • GEWEESTAge of Terror

  Met beelden van aanslagen onthult dit programma de geschiedenis van terroristische groeperingen als Al-Qaeda, alsmede hun oorsprong, beweegredenen, tactieken en uiteindelijke verval, wat leidde tot de opkomst van IS.

  09:00 - 11:00maandag
 • GEWEESTIce Road Truckers

  Darrell Ward moet een route nemen die ‘de hindernisbaan’ wordt genoemd. Todd Dewey moet een smeltende ijsbrug opruimen. Alex Debogorski moet een bovenmaatse brandstoftank vervoeren. Art Burke stuit midden in de nacht op een ijsweg.

  11:00 - 12:00maandag
 • GEWEESTAx Men

  Bij Rygaard is iedereen erg aangeslagen door ernstig letsel. De productie komt erdoor in gevaar. In de bayou is Shelby’s straalmotorboot terug en is het tijd om jacht te maken… op hout en zwijnen.

  12:00 - 13:00maandag
 • NUDuck Dynasty

  Jase en Willie dagen Alan en Jep uit om een survivalrace door de bossen op Phils grondgebied te houden. Si is op zoek naar een nieuwe hobby. Als hij Kay kortingsbonnen ziet uitknippen, gaan ze samen op koopjesjacht.

  13:00 - 13:30maandag
 • STRAKSDuck Dynasty

  Als de jongens zich zetten aan de jaarlijkse schoonmaak van de jagershutten, stuiten ze op een alligator. De kinderen baten de autowasserette ten behoeve van de kerk uit. Si en Willie zijn het oneens over de beste manier om klanten te trekken.

  13:30 - 14:00maandag
 • STRAKSSwamp People

  In deze serie van HISTORY worden de ‘swampers’ gevolgd tijdens de belangrijkste tijd van het jaar: het 30 dagen durende alligatorjachtseizoen.

  14:00 - 15:00maandag
 • STRAKSMountain Men

  Tom gaat voor de laatste keer op berenjacht om toch een goed seizoen te hebben, Morgan vecht voor zijn toekomst en Eustace heeft een onverwachte confrontatie.

  15:00 - 16:00maandag
 • STRAKSAmerican Pickers

  De jongens ontdekken de ultieme mancave vol speelautomaten op een boerderij in de staat New York. Frank bedenkt een plan om eenzame verzamelaars geluk in de liefde te laten vinden.

  16:00 - 17:00maandag
 • STRAKSAge of Terror

  Met beelden van aanslagen onthult dit programma de geschiedenis van terroristische groeperingen als Al-Qaeda, alsmede hun oorsprong, beweegredenen, tactieken en uiteindelijke verval, wat leidde tot de opkomst van IS.

  17:00 - 19:00maandag
 • STRAKSForged In Fire

  Vier wapensmeden moeten met het staal van een wapenrusting een karakteristiek wapen maken. Na een spannende testronde hebben de twee finalisten vijf dagen de tijd om een wapen te maken dat werd gebruikt voor de jacht en de oorlog: de zwijnenspeer.

  19:00 - 20:00maandag
 • STRAKSAussie Pickers

  De Pickers moeten naar de binnenlanden, in de heuvels van noordelijk New South Wales. Ze zoeken iemand die zichzelf Mad Dog noemt, en zien enigszins op tegen hun opdracht.

  20:00 - 21:00maandag
 • STRAKSForged In Fire

  Vier wapensmeden krijgen de opdracht pijptangen om te smeden tot een lemmet in hun eigen stijl. In de laatste ronde moeten ze een replica maken van een zeer zeldzame kruising tussen een bijl en een knots: de tabar shishpar.

  21:00 - 22:00maandag
 • STRAKSMystery Pickers

  Een mysterieuze schijf levert een verrassing op, en het team test de echtheid van een geweer dat van generaal Custer zou zijn geweest.

  22:00 - 23:00maandag
 • STRAKSBlack Sails

  Na een aantal korte trajecten krijgt de eens machtige kapitein Flint te maken met muiterij. Op het eiland New Providence bewaakt Eleanor Guthrie de orde tegenover een rebellerende koninklijke marine.

  23:00 - 00:30maandag

Wil je op de hoogte blijven van HISTORY?

Ik ben geïnteresseerd in: